top of page

Huize Liesbosch | herontwikkeling

BREDA

Voorjaar 2019 kregen wij de opdracht om voor de eigenaar van Huize Liesbosch een haalbaarheidsstudie te doen naar 2e fase van herontwikkeling van Huize Liesbosch tot zorgappartementen.

 

Het voormalige Hotel Huis ten Bosch was sinds begin jaren zeventig in eigendom van de Kleine Zusters van de Heilige Joseph. En werd als rust en verzorgingstehuis gebruikt. In lijn met het verzorgen is besloten om in en rond Huize Liesbosch te gaan herontwikkelen en appartementen te verwezenlijken bedoelt voor reguliere verzorging. Inmiddels zijn er in de 1e fase al 32 zorg appartementen gerealiseerd die door Thebe worden verhuurd voor haar cliënten.

 

Wij hebben de eigenaar bijgestaan in het afsluiten van een nieuwe huurovereenkomst voor deze 1e fase. En als gedelegeerd ontwikkelaar hebben wij de studie naar de herontwikkeling van het resterende gebouw, waar nog eens 61 studio’s in gerealiseerd zullen worden, toegespitst op de moderne zorgvraag, positief afgerond.

 

Het verleden en het heden ontmoeten elkaar in Huize Liesbosch. Daar waar de Zusters zich ooit hard inzette voor de verzorging van ouderen, zijn zij nu zelf bewoners van Huize Liesbosch geworden en worden zij zelf verzorgd.  

bottom of page